Blogger
Facebook
Google+
Youtube
Twitter
Tweet
Telefon:+36-57/443-080
E-mail: fortkom@invitel.hu
Érdemes visszatérni hozzánk,
mert az oldalt folyamatosan
frissítjük!

Szolgáltatásaink

Cégünk nyitott egyedi bútorok és széria termékek gyártására. Kérem, keressen minket és érdeklődjön!

Egyik leggyakoribb és legkedveltebb szolgáltatásunk az árajánlatok készítése, melyhez rajzot is mellékelünk. Az árajánlat nem kötelez vásárlásra, díjmentesen kérhető.

A legyártott bútorokat szükség esetén kisteherautóval a helyszínre szállítjuk és asztalosaink szakszerűen beszerelik. Ennek költsége külön kerül felszámításra. 

 

Legyen különleges otthona kialakítása egyedi bútorokkal!

egyedi bútorok tervezéseManapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egyedi bútorok tervezése és kiviteleztetése, hiszen segítségével nem csak különlegesebbé tehetjük otthonunk egy-egy helyiségét, de személyesebbé is tehetjük azok berendezését. Az egyedi bútor tervezésével saját igényeink alapján alakíthatjuk ki nappalink, konyhánk vagy hálónk berendezését.

Az egyedi bútorok tervezésének egyik legfőbb előnye, hogy tökéletes komfortosságot és praktikusságot érhetünk el velük, hiszen az egyéni kívánalmaink alapján kiviteleztethetjük azokat. Gondoljunk csak bele, mennyivel egyszerűbb egy olyan szekrénybe pakolni, melynek méreteivel és tárolási képességeivel is tisztában vagyunk, illetve mennyivel egyszerűbb egy meghatározott méretű televízió állványt elhelyezni a nappaliban, ami esetében tudjuk, hogy a TV biztosan ráfér!

Ha egyedi bútort terveztetünk, nem csak helytakarékos megoldást választunk, de költséghatékonyan varázsolhatjuk otthonunkat lakályosabbá.

Ha Önnek is fontos az egyediség, a minőség és a komfort, forduljon hozzánk!

 

Egyedi ággyal a maximális kényelemért

Egyedi ággyal a maximális kényelemértSokszor előfordul, hogy egy adott helyiségbe megálmodunk egy bútort, de a különböző áruházak kínálatában még csak hasonlót sem találunk. Ilyenkor beérhetjük valami mással is, de ha azt akarjuk, hogy otthonunk igazán egyedi legyen, akkor nem ez a jó megoldás! Egyedi bútor készítéssel olyan ágyakkal, éjjeliszekrényekkel és szekrényekkel tölthetjük meg helyiségeinket, amilyenekkel csak szeretnénk.

Nehéz olyan ágyat találni, ami minden tekintetben kielégíti igényeinket, pontosan ezért érdemes egyedi faágy készítést igénybe vennünk, ha tehetjük, hiszen így egy olyan bútorral lehetünk gazdagabbak, melynek minden tulajdonsága a mi igényeinkre van szabva, és hosszú évekig jó szolgálatot tehet majd otthonunkban. Az egyedi bútorkészítés megadja a lehetőséget a megfelelő szín, forma méret, kialakítás és minden apró részlet kiválasztására, hogy az összkép tökéletesen mutasson majd, ha elkészül az adott darab.

Cégünk vállalja egyedi faágyak készítését az Ön igényeinek tökéletesen megfelelően, ha egyedi bútorra van szüksége, bízza ránk a munkát, és garantáltan nem fog csalódni!

Hírlevél küldése:
Kezdőlap Kerti bútorok Elemes szobabútorok Fort- vivien bútorcsalád Fort- Lux, Bea bútorcsalád
Hársfából gyártott bútorcsalád Fort- Titan bútorcsalád
Elemes konyha bútorok Ágyak Partnereink Ajtófazonok, Fogantyúk
© 2013-2014 Fort-Kom Bútoripari Kft. | Tel:. / Fax.:+36-57/ 443-080 | 5130 Jászapáti, Kossuth út 17.
Impresszum és Tárhely Szolgáltató
kertibutor.lap.hu | ágy.lap.hu | egyedibutor.lap.hu
Készítette: Global Web Design Stúdió